Sitemap Contact
Sitemap Contact
zoeken

Museum Wellen 

Bij het project Museum te Wellen wordt de oude pastorij van Ulbeek, een beschermd dorpsgezicht, gerenoveerd en omgevormdt tot 4 appartementen (één- en twee slaapkamers).

Het project ligt aan de Ulbeekstraat te Wellen en is ontworpen door Quirynen Jacobs Architecten. De bouwwerken worden uitgevoerd door de firma Inrebo uit Wilsele.

De uitvoeringstermijn is voorzien op 400 kalenderdagen waarbij de appartementen vermoedelijk vanaf de tweede helft van 2019 verhuurd worden.

 

        

 

CBO Hoedemakers - Hasselt 

Voor het nieuw project "CBO Hoedemakers" worden 40 nieuwbouwappartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers gebouwd aan de Genkersteenweg te Hasselt.

De plannen zijn ontworpen door FCS Architecten, Bouwbedrijf Hoedemakers is de aannemer van het project.

De werken zijn gestart op 15 februari 2018 en duren 600 kalenderdagen.

Eind 2019, begin 2020 worden deze appartementen verhuurd. Als kandidaat-huurder kan je je vanaf april 2019 (actualisatie) inschrijven voor deze projecten.

Hassaporta - Hasselt 

Hacosi - Hassaporta Hasselt

 

 

Hassaporta is een ambitieus project voor Hasselt, met 37 huurappartementen. Het project wordt gebouwd in de Oeverstraat, vlakbij bekende residenties zoals Zuidzicht en De Kaai. Het zal een moderne en strakke look uitstralen.

De architect is Linea Architecten.

De bouwwerken worden uitgevoerd door de firma Kumpen Nv. De uitvoeringstermijn is voorzien op 620 kalenderdagen waardoor de appartementen in het voorjaar van 2020 verhuurd kunnen worden.